Ροη ειδησεων απο www.elamcy.com

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου:Επέτειος Ανακύρηξης Ψευδοκράτους 2011


28 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ανακύρηξη της λεγόμενης ΤΔΒΚ ενός ψεύτικου και μη αναγνωρισμένου κράτους. Η Τουρκία δημιούργησε αυτό το κράτος – έκτρωμα προσπαθώντας να νομιμοποιήσει τα τετελεσμένα της εισβολής. Αυτό το κράτος δεν είναι αναγνωρισμένο από την διεθνή κοινότητα πλην της Τουρκίας, Πακιστάν. Στις μέρες μας βλέπουμε με διάφορους τρόπους την προσπάθεια του ψευδοκράτους να διαφημιστεί έχοντας σαν κύριο στόχο την νομιμοποίησή του και την επίτευξη διεθνής αναγνώρισης.

Σ’ αυτά τα σχέδιά τους εμείς οι φοιτητές – εθνικιστές καλούμαστε να σταθούμε εμπόδιο δείχνοντας την αντίδραση – καταδίκη του ψευδοκράτους μετέχοντας με σθένος στις αντικατοχικές εκδηλώσεις με κύριο σύνθημά μας το «Δεν γίνεται φιλία ελληνοτουρκική ενώσο συνεχίζεται στην Κύπρο η κατοχή». Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να υπάρξει νομιμοποίηση του ψευδοκράτους που θα σημαίνει και νομιμοποίηση της εισβολής και κατοχής ξεχνώντας και αμαυρώνοντας την μνήμη όσων πολέμησαν και πέθαναν το καλοκαίρι του `74.

Οι πράξεις των εκάστοτε Κυβερνόντων, είναι πράξεις που εμμέσως συντελούν στην αναγνώριση του ψευδοκράτους και στερούνται ενός Εθνικού σχεδίου πολιτικής δράσεως. Αναφορικά με αυτό το γεγονός, κάποιες κινήσεις αναγνωρίσεως του ψευδοκράτους εκ μέρους των πολιτικών μας είναι:

-Οι απευθείας συνομιλίες με ψευδοπολιτικούς εκπροσώπους της λεγόμενης Τ/Κ κοινότητας.
-Η ανοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας στην αναγνώριση της ψευδοεπιτροπής αποζημιώσεως ως ένδικο μέσο λύσεως του περιουσιακού.
-Η σύναψη συμφωνίας παροχής ηλεκτρισμού από τα κατεχόμενα.

Δυστυχώς οι εκλεγμένοι άρχοντες από την ημέρα ιδρύσεως της Κ.Δ. δρουν πέραν των προσδοκιών του βαθέως Τουρκικού κράτους αλλά πάντοτε σε πλήρη σύμπνοια με αυτό. Και αν αυτό ακούγεται υπερβολή το μόνο που πρέπει να κάνουν οι δύσπιστοι είναι να φέρουν στην μνήμη τους το ενωτικό δημοψήφισμα, το έπος του 55-59, τους νεκρούς ήρωες μας και τώρα να αντικρύσουν την πραγματικότητα. Ένα κράτος παρωδία που η κυριαρχία του εκτείνεται σε λιγότερο από το 50% (Αγγλικές Βάσεις, Νεκρά Ζώνη, Κατεχόμενα) του νησιού που με απλά μαθηματικά αν συνεχίσει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσε πάντα θα αυτοκαταργηθεί διαγράφοντας για πάντα τον Ελληνισμό της Κύπρου.