Ροη ειδησεων απο www.elamcy.com

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου: Πολυτεχνείο 2011


38 χρόνια συμπληρώνονται από την μέρα του Πολυτεχνείου, 38 χρόνια ντροπής και ψεμάτων. Σήμερα θα δούμε και πάλι την Ελλάδα να καίγεται από τους πάσης φύσεως αριστερούς. Θα δούμε την αστυνομία που πριν λίγες μέρες δεν άφησε τους εθνικιστές φοιτητές να καταθέσουν στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη ναι είναι ανήμπορη να σταματήσει τους γνωστούς- αγνώστους όταν θα τον καίνε. Θα δούμε να γίνεται πλιάτσικο στα μαγαζιά των Ελλήνων και όλα αυτά ..την ημέρα που ‘’τιμής’’ του Πολυτεχνείο.

Ημέρες ντροπής τότε, ημέρες ντροπής και σήμερα, και αυτό γιατί η δημοκρατία φρόντισε να φτιάξει αυτό το παραμύθι χωρίς στοιχεία αλλά με τις γνωστές αοριστολογίες. Τα ψέματα περί χιλιάδων νεκρών, ηρωικής αντίστασης των εκατομμύρια εξεγερμένων (γιατί όποιον ρωτήσεις θα σου πει πως είναι αντιστασιακός και πως ήταν στο Πολυτεχνείο) αποδείχθηκαν όλα απάτες. Πληροφοριακά να σας θυμίσουμε το πόρισμα του εισαγγελέα Τσεβά που δηλώνει ότι κανείς δεν φονεύθηκε εντός η πέριξ του Πολυτεχνείου. Να σας θυμίσουμε την κατάθεση του Πρύτανη ως μάρτυρα του εφετείου. Να σας θυμίσουμε επίσης την Ηλένια ή μάλλον το γνωστό μοντέλο του Λονδίνου Νάνσυ Κρήντλαντ. Να σας θυμίσουμε παπαγαλάκια της δημοκρατίας τους 8 βουλευτές της ΝΔ το 1982 κατέθεσαν επερώτηση στη βουλή «για το ποιοι οι νεκροί του Πολυτεχνείου» για να λάβουν τότε την περίφημη απάντηση από τον Πέτσο «αυτούς που τιμούσατε και εσείς τόσα χρόνια».

Το Πολυτεχνείο δεν έριξε καμία δικτατορία. Το μόνο που κατάφερε είναι να αλλάξει τον Παπαδόπουλου, φέρνοντας την δήθεν αλλαγή με τον Ιωαννίδη και με ένα καθεστώς πολύ πιο αυστηρό.
Εμείς οι Έλληνες φοιτητές – εθνικιστές θεωρούμε ότι με την αλλαγή καθεστώτος θεωρούμε το Πολυτεχνείο σαν μια ντροπή και υπαίτιο της σημερινής εθνικής κατάντιας. Για εμάς το σύνθημα αιδώ Πολυτεχνείο δεν είναι καθόλου γραμμένο λάθος. Ντροπή στο Πολυτεχνείο και στους υμνητές του.

Υ.Γ. 1 Ψευτοπατριώτες – Ψευτοεθνικιστές φοιτητές που τιμάτε το Πολυτεχνείο όπως και τον Αλέξη, που συμμετέχετε σε εκδηλώσεις με συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεργάζεστε με την αστυνομία για την απαγόρευση της συμμετοχής μας σε εθνικές εκδηλώσεις,( ναι εσείς σωστά καταλάβατε,) που την μια καταδικάζετε τον Γρίβα και την άλλη τον τιμάτε οι μάσκες σας έχουν πέσει και όλοι πλέον ξέρουμε το τι συμφέροντα εξυπηρετείτε.

Υ.Γ. 2 Το σύνθημα που φώναζαν στο Πολυτεχνείο τότε, ήταν Ψωμί Παιδεία Ελευθερία, πείτε μας θολοκουλτουριάρηδες αριστεροί, υμνητές του Στάλιν και λοιποί δημοκράτες αν μιλάτε για το ψωμί που πλέον για κάθε Έλληνα εργάτη είναι αγαθό πολυτέλειας. Αν μιλάτε για την παιδεία των DVD αντί των βιβλίων και που έπαψε πλέον να είναι εθνική. Αν μιλάτε για την ελευθερία του ΔΝΤ και της Τρόικας που εσείς οι ίδιοι παραδώσατε εθνική κυριαρχία και εθνικό πλούτο στους ξένους πλουτοκράτορες.

Υ.Γ. 3 Γενικά η δημοκρατία όλων σας είναι τόσο "αληθινή" που δεν αναγνωρίζει τα πορίσματα που ή ίδια διατάζει την