Ροη ειδησεων απο www.elamcy.com

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

IMIA 2011


29 Ιανουαρίου ημέρα τιμής και μνήμης των ηρώων των Ιμίων. Στην Αθηνά όλοι ετοιμάζονται για την μεγαλειώδη πορεία. Κάθε αγνός και πραγματικός εθνικιστής και πατριώτης δίνει το παρών του σε αυτή την μυσταγωγία. Έτσι και εμείς οι φοιτητές του Φ.Κ.Κ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΘΗΝΑΣ αφήνουμε στην πάντα τις υποχρεώσεις μας και μη υπολογίζοντας το κρύο δίνουμε δυναμικά και μαζικά το παρών μας. Είναι υποχρέωση μας απέναντι στις ιδέες που εκφράζουμε , στο έθνος μας και στους αθανάτους νεκρούς μας, η παρουσία μας σε αυτή την εκδήλωση.

Στην εκδήλωση γίνεται ομιλία από εκπρόσωπο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου ενώ υπάρχει και μπλοκ από τους φοιτητές του ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΘΗΝΑΣ και του ΜΕΤΩΠΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ του Ε.ΛΑ.Μ και διάφορους άλλους Κυπρίους που παραβρέθηκαν στην πορεία . Απόντες από την εκδήλωση αυτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οι «πατριώτες» του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ. Οι λόγοι, πλέον γνωστοί σε όλους μας: Ο φόβος να μην τους χαρακτηρίσουν Φασιστές και πέσουν τα εκλογικά τους ποσοστά, αλλά και ο φόβος να μην δυσαρεστήσουν τους «αυτόνομους» χρηματοδότες τους και χάσουν τις ευγενείς χορηγίες τους. Σαν ελαφρυντικό πρέπει να συνυπολογιστεί ότι η εκδήλωση-πορεία έγινε Σάββατο και έτσι θα έχαναν τον απογευματινό τους καφέ.

Κύριοι του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ την επόμενη φορά που θα πουλήσετε πατριωτισμό να ξέρετε πως δεν θα μείνουν έτσι τα πράγματα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα συμβιβασμένο να προβάλει, αυτά που εμείς πιστεύουμε και εκφράζουμε καθημερινά, για ψηφοθηρικούς σκοπούς. Αποδείξαμε άμεσα και στην πράξη πια είναι η εθνικιστική και πατριωτική παράταξη της Αθήνας. Μπορεί να μην μας ίδρυσε ο Στρατηγός Γεώργιος Γρίβας Διγενής αλλά τους λογούς του, τις ιδέες του και το Έργο του, τα τιμούμε καθημερινά και όχι όποτε πλησιάζουν οι εκλογές. Ούτε τον εξυμνούμε, ούτε τον καταδικάζουμε, για να συμβιβαζόμαστε με τις τάσεις του Φοιτητικού κινήματος της Αθήνας και να κερδίζουμε μερικές επιπλέων ψήφους.

Πάρτε το χαμπάρι, στελέχη και μέλη του Δράσις – Κ.Ε.Σ. πως η παράταξη σας κατάντησε ακόμα ένα νωχελικό «Εθνικόφρων» Σωματείο/καφενές Συναγερμικού τύπου.

Εμείς ένα πράγμα σας λέμε: Ή ΔΡΑΣΤΕ Ή ΣΚΑΣΤΕ…

Φ.Κ.Κ. Μέτωπο Αθήνας
Γραφείο Τύπου