Ροη ειδησεων απο www.elamcy.com

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Φ.Κ.Κ. Μέτωπο Αθήνας - Δελτίο Τύπου


Επειδή έγινε μέγα θέμα με τα όσα έγιναν στις 20/01/2011, στο οίκημα της Φ.Π.Κ Πρωτοπορίας στους Αμπελόκηπους από μέλη του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, σαν ΜΕΤΩΠΟ ΑΘΗΝΑΣ είμαστε υπόχρεοι να τοποθετηθούμε για τα όσα έγιναν και γραφτήκαν.

Καταρχήν, λόγω του ότι δεν έχουμε έδρα στην Ε.Φ.Ε.Κ. και δεν μπορούμε να πάρουμε θέση στις συνεδρίες της ενώσεως, καλούμε δημοσιά το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ και την Πρωτοπορία να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το όνομα του ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.Α. και άλλων αγωνιστών για ψηφοθηρικούς και μόνο σκοπούς.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε και στις δυο παρατάξεις ότι η μεν Πρωτοπορία δια στόματος του δικού της «αρχηγού» και αγγλόφιλου προδότη Γλαύκου Κληρίδη καταδίκασε και ζήτησε από την βουλή όπως χαρακτηριστεί σαν δολοφόνος ο αρχηγός Διγενής. Από την άλλη το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ παλαιοτέρα καταδίκασε ενέργειες του Αρχηγού με το φόβο ότι αν δεν το έκανε θα χαρακτηριζόταν ακραίο και θα έχανε ψήφους.

Κύριοι το τι γίνετε στα οικήματα σας τα οποία όπως φαίνεται δεν μπορείτε να προστατέψετε μας αφήνει παγερά αδιάφορους αλλά σας προειδοποιούμε ότι εμείς σαν ΜΕΤΩΠΟ ΑΘΗΝΑΣ δεν θα ανεχτούμε από κανένα να χρησιμοποιεί και να αμαυρώνει το όνομα του Γεώργιου Γρίβα Διγενή για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Είμαστε υπέρ του να τιμηθεί με το ανάλογο μνημόσυνο που το αξίζει και όχι σε απόσταση ενός χιλιομέτρου να πραγματοποιηθούν 3 διαφορετικά μνημόσυνα. Σας καλούμε και τους δυο όπως βρείτε την χρυσή τομή έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε όλοι μαζί ένα ενιαίο και επιβλητικό μνημόσυνο όπως αρμόζει στον μοναδικό Στρατηγό που είχε η Ελληνική Κύπρος μας.

Φ.Κ.Κ. - Μέτωπο Αθήνας
Γραφείο Τύπου