Ροη ειδησεων απο www.elamcy.com

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Φ.Κ.Κ. ΜΕΤΩΠΟ ΑΘΗΝΑΣ



Τώρα για ακόμα πιο εύκολη η επικοινωνία με το φοιτητικό μέτωπο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) το Φ.Κ.Κ. Μέτωπο Αθήνας. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση δημιουργίας του, και αρκετά εντατικής δουλειάς, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πλέον ότι όποιος Κύπριος φοιτητής που σπουδάζει Αθήνα, ενδιαφέρεται να ενταχθεί στις γραμμές μας, μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας, μέσω του τηλεφώνου μας: (+30) 69 82116823 .

Έλληνες Κύπριοι Φοιτητές, ενώστε την φωνή σας μαζί με το ΜΕΤΩΠΟ ΑΘΗΝΑΣ, μακρία από κομματικές παρατάξεις του κατεστημένου και “υπερπατριώτες” της υποταγής και του εξευτελισμού. Πυκνώστε τις γραμμές μας, για να περάσει ακόμα πιο δυνατά το μήνυμα αντίστασης σε κάθε τι ξεπουλημένο και σάπιο. Το μήνυμα Εθνικής Αντίστασης, για την Πατρίδα και τον Λαό.

Απευθυνόμαστε σε εσένα:
- Που διαφωνείς με την «στρατηγική» της υποχώρησης στο Κυπριακό.
- Που δεν ανέχεσαι άλλο την οικονομική βοήθεια και την πολιτική αναγνώριση που δίνεται από την Κυπριακή Δημοκρατία στο ψευδοκράτος.
- Που ζητάς μια Παιδεία Ελληνοκεντρική για τα παιδιά σου και όχι μια παιδεία που διαγράφει την Ιστορία μας, για χάρη μιας ψεύτικης «επανένωσης».
- Που νιώθεις πλέον ξένος και πολίτης β’ κατηγορίας στο τόπο σου.
- Που έχεις αγανακτήσει με τα επιδόματα που λαμβάνουν οι αλλοδαποί από τους δικούς σου φόρους.
- Που έχεις κουραστεί από τα μισόλογα και τις γενικολογίες των υπολοίπων πολιτικών δυνάμεων.

Προτείνουμε:
- Επανατοποθέτηση του Κυπριακού προβλήματος στις ορθές του βάσεις, ως πρόβλημα εισβολής και κατοχής.
- Την εφαρμογή των Νόμων για την λαθρομετανάστευση και καταρτισμό μεταναστευτικής πολιτικής, η οποία θα προνοεί την παραμονή στην Κύπρο μόνο του αναγκαίου ξένου εργατικού δυναμικού.
- Την ριζική αναδιοργάνωση και αναβάθμιση της Εθνικής Φρουράς και των Σωμάτων Ασφαλείας στα πλαίσια της λογικής της Αποτρεπτικής Ισχύος.
- Το άμεσο κλείσιμο των οδοφραγμάτων που συντηρούν τον κατακτητή και αυξάνουν το πάσης φύσεως παράνομο εμπόριο. Διακοπή κάθε οικονομικής και πολιτικής ενίσχυσης προς την τουρκοκυπριακή πλευρά.
- Ενίσχυση και ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων