Ροη ειδησεων απο www.elamcy.com

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Στηρίζω Ελλάδα, Αγοράζω ΕλληνικάΌλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η μητροπολιτική Ελλάδα, λίγο ή πολύ. Ακούστηκαν πολλά και γράφτηκαν περισσότερα. Ειδικά για τον αριθμό των συσσιτίων και των ανέργων τα μέσα διέσπειραν υπερβολές, για τους δικούς τους λόγους. Όμως όπως και να έχουν τα πράγματα, η Ελλάδα μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε. Έτσι καλούμαστε πέραν του πολιτικού μας αγώνα (που αφορά όχι μόνο την Κύπρο αλλά όλο τον Ελληνισμό) να συνεισφέρουμε και πρακτικά.
Ως Εθνικιστές έχουμε ως αρχή την στήριξη της δικής μας οικονομίας, γιατί θεωρούμε ότι το χρήμα είναι ένα από τα μέσα που θα χρησιμοποιήσει ένα έθνος να εκπληρώσει το πεπρωμένο του. Όταν το Ε.ΛΑ.Μ. μίλησε πρώτο για την ανάγκη μιας χώρα να έχει αυτάρκεια, εννοείτε στο μέτρο των δυνατοτήτων της, κάποιοι δημοσιογραφίσκοι προσέτρεξαν για να μας υπενθυμίσουν πως και ο Χίτλερ προσπαθούσε να κάνει την Γερμανική οικονομία αυτάρκη, σαν να είναι κάποιο έγκλημα πολέμου. Τώρα όμως κατάλαβαν πως τα μαρούλια και οι ντομάτες δεν έχουν να κάνουν με τον Γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό, αλλά με την δυνατότητα ενός κράτους να περιορίζει την ανάγκη για εισαγωγές άρα και την εξάρτηση του, αλλά και την δυνατότητα ενός κράτους να βοηθά τον ντόπιο εργάτη και κατ' επέκταση και την οικονομία του. Τόσο απλά.
Αν στην Ελλάδα κάθε πολίτης αγόραζε Ελληνικά προϊόντα αξίας 1000 ευρώ τον χρόνο, αντί για εισαγόμενα, τότε η Ελληνική οικονομία θα κέρδιζε 11 δις. Ευρώ. Βιοτεχνίες, αγροί, εργοστάσια, μεσάζοντες και λοιπές επιχειρήσεις που βρίσκονται τώρα σε μαρασμό θα έπαιρναν οικονομική ανάσα και πολλοί θα γλίτωναν από τον κίνδυνο της ανεργίας.
Φυσικά οι πολιτικοί μας έχουν την τάση να τετραγωνίζουν τον κύκλο και να κάνουν τα απλά να φαίνονται παράλογα. Δυστυχώς φτάσανε στα λόγια μας για ακόμη μια φορά, αλλά δεν διεκδικούμε δάφνες και επιβεβαιώσεις Εμείς διεκδικούμε την πατρίδα μας. Διεκδικούμε το δικαίωμα του εργάζεσθε για τους συμπατριώτες μας και της αξιοπρεπούς διαβίωσης. Διεκδικούμε την οικονομική μας ανεξαρτησία και κατ’ επέκταση την Εθνική μας ανεξαρτησία.
Έτσι έχουμε όλοι καθήκον να αγοράζουμε Ελληνικά και Κυπριακά προϊόντα, γιατί αν δεν το πράξουμε το καθήκον τότε θα γίνει ανάγκη.

Φ.Κ.Κ. Μέτωπο Αθήνας